AKO üvegszálkaró ovális 154cm

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska

AKO üvegszálkaró ovális 154cm

Cikkszám: 850-4442-720

Ára: 1 490 Ft / db


Az ovális üvegszálas oszlop, műanyag vagy fém hegyével kapható, ideális szarvasmarha, ló és juh tartására. Ezt azt a sok felhasználó válaszát is megmutatja, akik évekig áttették ezeket a cölöpöket a legszélsőségesebb alkalmazási területeken.

"A nagy UV sugárterhelés és az állandó szállítás, a gyakori áthelyezés, valamint a köves, kemény altalajba való beillesztés során gyakran fellépő nagy ellenállás ellenére a cölöpök nem mutattak károkat" - mondta egy svájci alpesi térségből származó farmer.

Ezen cölöpök másik nagy előnye a könnyű súlyuk és a kellemes kezelhetőség. Ez azt jelenti, hogy néhány tucat könnyen szállítható, és a mobil legelők sokkal gyorsabb idő alatt állíthatók be, mint valaha. A fejszigetelés és az állítható magasságú kiegészítő szigetelés a szállítás részét képezi. Azok az ügyfelek, akik ezeket a cölöpöket már használják, esküsznek rá.

5 éves garancia hangsúlyozza a cölöpök kivételes helyzetét.


Ezek a cölöpök lenyűgözték kis súlyukkal és volumenükkel, valamint hihetetlen tartósságukkal, stabilitásukkal és kezelhetőségükkel!

Kapcsolat
Nagy Lovas Kft
Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
E-mail:
Tel: 06-70-333-2283
Vevőszolgálat
Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
K-P: 10-18h
Szombaton: 9-13h
Vasárnap: Szünnap
E-mail:
Tel: 06-70-333-2287