Lovasfelszerelés, lószerszám, lovas ruházat, webáruház

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska

Hasznos tanácsok

Ápolószerek

A termék használati útmutatóját kérjük, mindenféleképpen tartsa be! Legyen különös figyelemmel a tárolási hőmérséklet betartására.

Bőr felszerelések

A lova méreteinek megfelelő nagyságú terméket vásároljon. A bőr termékek tisztítására, ápolására használjon nyeregszappant, bőrolajat, bőrbalzsamot vagy bőrzsírt. Ügyeljen a tárolásra is, nedves helyen ne tárolja a terméket.  A használati funkciónak megfelelően használja. A kantárt és a lovaglószárat lovaglás közben használja; a kantárral, szárral ne kösse ki a lovat.

Nyereg

A ló és lovas méreteinek megfelelő nagyságú és a kiválasztott funkciónak megfelelő nyerget válasszon.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre. Ügyeljen a rendszeres ápolásra és a megfelelő tárolásra. A funkciónak megfelelően használja a nyerget.

Elektromos karám és kiegészítői

A karám nagyságához és a kívánalmaknak megfelelően vásárolja meg a jeladót és a kiegészítő felszereléseket. Vásárláskor kérje az eladó segítségét. Megtervezzünk a komplett villanypásztor-rendszerét, szakmai tanácsot adunk a felmerülő kérdésekre! A szakszerűen, megfelelő jeladó készülékkel összeállított elektromos karám rendszer működik hibamentesen. Ügyeljen az elektromos karámrendszer megfelelő és szakszerű földelésére.

A használati útmutatóban foglaltakat mindenképpen tartsa be!

Kérdőív a villanypásztor rendszer összeállításához

Kobak

A termék használati útmutatóját kérjük mindenféleképpen tartsa be! Csak megfelelő minőségű, a legújabb VG1 szabvánnyal rendelkező kobakot vásároljon! Ne tárolja meleg, forró helyen (pl. nyáron forró autóban, sugárzó hő mellett)!

A külső fényes héjat szappanos nedves szivaccsal törölje át! Ha a kobak belső része kivehető, akkor maximum 30°C-on mossa és szobahőmérsékleten szárítsa.

A kobak egy védőfelszerelés. Kialakítása miatt esés, ütődés során az energiát a kobak nyeli el. Így esetlegesen kisebb láthatatlan repedések keletkezhetnek a kobak külső vagy belső részén. Esés, ütődés esetén a kobakot cserélje le! Vásároljon új kobakot. A sérült kobakot semmiképpen se használja tovább.

Felsőruházat

A termék használati és mosási útmutatóját, hőfokát, szárítási hőmérsékletét kérjük, mindenféleképpen tartsa be! Amennyiben a termék összetétele megkívánja, úgy szobahőmérsékleten szárítsa, ne szárítsa szárítógépben vagy magas hőfokon.

Hintólámpa

Tárolja szobahőmérsékleten. Tisztítsa a festett részeket nedves ronggyal, majd törölje szárazra. A fényes fém részeket fémtisztítóval tisztítsa meg. Az üveg részeket üvegtisztítóval tisztítsa meg.

Lovaglónadrág

Speciális elasztikus anyagú, a lovaglásra kifejlesztett nadrág, hobby célra. A termék mosási útmutatóját és a maximális mosási hőfokot kérjük, mindenféleképpen tartsa be!

Ne fehérítse és szárítógépben ne szárítsa, csak szobahőmérsékleten. Sugárzó hőnek ne tegye ki!

Lábbelik: lovaglócsizma, lovaglócipő

Mindenképpen megfelelő méretű lábbelit válasszon! A termék használati útmutatóját kérjük, mindenféleképpen tartsa be és a rendeltetésnek megfelelően használja! A lábbeli sportcipő: a sportág jellegének megfelelő konstrukcióval, anyagokból és összeszereléssel készülnek, csak rövid ideig tartó sportolásra javasolt a használata (lovaglás közben). A lábbeli anyagától függően az ápolási és tárolási tanácsokat tartsa be. A lábbelit óvja az éles, hegyes tárgyaktól. Az ütközés, karcolás, súrlódás maradandó nyomot hagyhat a felületén, melynek következtében a szavatossági igény nem érvényesíthető.  Ne várja meg, míg a lábbelije sarokfoltja, vagy talpa teljesen elkopik. Javíttassa meg időben. A bőr lábbelik nem vízállóak. A bőr lábbelit tilos mosógépben mosni vagy áztatni! Az istálló körüli nedvesebb munkák közben gumi lábbelit használjon.

Lábbelik: gumicsizma, gumicipőcipő

Mindenképpen megfelelő méretű lábbelit válasszon! A termék használati útmutatóját és a tárolást kérjük, mindenféleképpen tartsa be!

Nyeregalátétek, lótakarók

A termék mosási útmutatóját és a maximális mosási hőfokot kérjük, mindenféleképpen tartsa be! Szobahőmérsékleten szárítsa.  Ne szárítsa napfényben, mert a textília kifakulhat. A díszes nyeregalátéteket, melyeken gyöngyök és egyéb díszítőelemek vannak, külön mosózsákba mossa.

Táplálékkiegészítők, tápok, jutalomfalatok, gyógynövénykeverékek, nyalósók

A termék leírása alapján tartsa be az etetési útmutatót és a tárolási előírásokat!

Zabla, karabíner fém áru

A fém árukat a szennyeződéstől nedves ronggyal tisztítsa meg, majd törölje szárazra és száraz helyen tárolja.

Zselépárna

A zselépárnákat szobahőmérsékleten tárolja. Ügyeljen, hogy ne kerüljön éles tárgy közelébe, óvja az éles, hegyes tárgyakról.


Kapcsolat
Nagy Lovas Kft
Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
E-mail:
Tel: 06-70-333-2283
Vevőszolgálat
Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
K-P: 10-18h
Szombaton: 9-13h
Vasárnap: Szünnap
E-mail:
Tel: 06-70-333-2287