Stiefel Organic-Mineral táplálékkiegészítő 3kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Stiefel Organic-Mineral táplálékkiegészítő 3kg
  • Stiefel Organic-Mineral táplálékkiegészítő 3kg

    Cikkszám: 308-2605-003

    Ára: 14 320 Ft / db


    A Stiefel Organic-Mineral az optimális, gabonamentes kiegészítés az alaptakarmányadaghoz a takarmányozással összefüggő hiánytünetek megelőzésére. Mivel a Stiefel Organic Mineral gabonát nem tartalmaz, ezért anyagcsere-problémákkal küzdő lovak számára is alkalmas.

    A szerves kötésű nyomelemek (kelátok) különösen magas biológiai hasznosíthatósággal rendelkeznek, ezért a szervezet gyorsan és egyszerűen felhasználható anélkül, hogy előzetesen át kellene alakítani azokat. A létfontosságú anyagok közvetlenül a véráramba kerülnek, és a májat nem terhelik meg. A Stiefel Organic Mineral minden fajta tenyésztési, sport- és szabadidős tevékenységre , de súly- vagy anyagcsereproblémákkal küzdő lovak számára is alkalmas.

    Napi etetés esetén az Organic-Mineral a lovat minden létfontosságú, nagyon jó minőségű anyaggal látja el.

    A teljes értékű takarmányhoz képest magasabb vitamin- és nyomelem-tartalma miatt ez a takarmány állatonként és naponta legfeljebb 200 g-ig adható.

    Etetési tanácsok:
    Lovak (600 kg testtömeg) 60 g/nap.
    Kis lovak 30g/nap
    1 mérőkanál = kb.20 g.

    Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve. Felbontás után gyorsan elfogyasztandó. Tartsa távol kisgyermekektől.

    Összetétel
    20% kálcium-karbonát, 7% nátrium-klorid, 5% monokálcium-foszfát, 3% magnézium-oxid, 20% cukorrépa szelet, 20% lucerna zöld liszt, 10% almatörköly, 5% lenpréselmény liszt, 5% sörélesztő, 3% melasz

    3kg


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287