Stiefel Elektrolyt Liquid 1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaStiefel Elektrolyt Liquid 1L
  • Stiefel Elektrolyt Liquid 1L

    Cikkszám: 340-1101-001

    Ára: 9 970 Ft / db


    Stiefel Liquid Electrolyte - folyékony diétás kiegészítő takarmány a túlzott izzadás okozta elektrolitveszteségek kompenzálására.

    Stiefel Electrolyte - a gyors regenerálódáshoz A Stiefel Electrolyte a sportlovak elektrolitveszteségének kompenzálására, valamint csikók és idős lovak víz- és elektrolitegyensúlyának stabilizálására szolgál. Nátriumot, káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz. Az olyan elektrolitokra, mint a nátrium és a kálium, a testsejtekben lévő nyomás stabilizálásához van szükség. Nagy mennyiségű elektrolit ürül ki a magas hőmérsékleten történő erős izzadáskor, valamint nagy teljesítmény vagy hasmenés következtében. Az elektrolitveszteség arányos a verejtékveszteséggel. Forró napokon egy kb. 600 kg súlyú ló 5-7 óra alatt akár 35 l verejtéket is veszíthet. Az elektrolitok felelősek a vízháztartás szabályozásáért. A nem megfelelő vízháztartás energiahiányhoz és teljesítménycsökkenéshez vezet. A Stiefel Electrolyte magas koncentrációjú összetevői kompenzálják ezt a hiányt és hozzájárulnak a gyorsabb regenerációhoz. A Stiefel Electrolyte magnéziummal van tovább dúsítva, hogy támogassa az izomanyagcserét. Minden lónak, amelynek teljesítményre van szüksége, a versenyszezonban és az intenzív edzések során elegendő elektrolitot kell biztosítani. Az idős lovaknál magas hőmérsékleten is nagy elektrolitveszteséget tapasztalhatunk. Az elektrolitok számára sajnos nincsenek lerakódások a szervezetben. Ezért nagy fogyasztás esetén elegendő ellátásra van szükség a takarmányban. Ajánlás: Nagy teljesítmény igénybevételekor vagy magas hőmérsékleten elegendő nyers takarmányt kell biztosítani. A nyersrost megköti a vizet a belekben, és így raktárként működik.

    Táplálási információk: A túlzott izzadás miatti elektrolitveszteség kompenzálására.

    Nagytestű lovak (600 kg testtömeg) 50 ml - 100 ml naponta
    Kistestű lovak 30 ml - 60 ml naponta
    Az etetés ajánlott időtartama: 1-3 nap
    Bőséges vízellátás biztosítása.
    Az adalékanyag etetése előtt ajánlott szakemberrel konzultálni.

    A víz- és elektrolitegyensúly stabilizálására, emésztési problémák veszélye esetén vagy emésztési problémák (hasmenés) alatt és után:

    Csikók 50 ml - 100 ml naponta
    Ajánlott etetési időszak minden esetben 1 - 7 nap;
    1 - 3 nap, ha egyszeri etetésként használják
    Az adalékanyag etetése előtt ajánlott állatorvossal konzultálni.

    hta2220-2

    ​hta2247stiefel2

    1L


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287