Naf Magic nyugtató 750g

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaNaf Magic nyugtató 750g
  • Naf Magic nyugtató 750g

    Cikkszám: 380-0164-500

    Ára: 25 990 Ft / db

    Termék jelenleg nem elérhető!


    Orvosi kutatások alapján megállapított tény, hogy a magnézium egy olyan nélkülözhetetlen tápanyag, ami a ló jó közérzetét befolyásolja, szabályozza.

    Hiánya idegi feszültséget, figyelmetlenséget, koncentrációhiányt okoz.A NAF MAGIC nem pusztán magnézium, hanem egy olyan tudományosan kifejlesztett formula, amely egyedülálló kombinációját tartalmazza a nyugtató hatóanyagú gyógynövényeknek és a magnéziumnak.

    Mivel a magnézium szabályozza az izomfeszültséget is, ha a lónak alacsony a magnéziumszintje az izmok feszesek, nem képesek annyira az ellazulásra, így a mozgása is térben "szűkebb". A magnézium az idegrendszer működését is befolyásolja.

    Hiányában a ló viselkedése bizalmatlan, félős, ijedős, nyugtalan. Az alacsony magnéziumszintet okozhatja legeltetési hiány vagy egyszerűen csak anyagcserezavar.

    A NAF MAGIC takarmánykiegészítőrendszeres napi adagolásával nyugodtabbá és magabiztosabbá varázsoljuk a lovunkat.A nyugtató hatás látható és gyors.

    A 750 g-os kiszerelés 25g napi adagolással kb. 30 napraelegendő.


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287