Horslyx Respiratory nyalható energiatakarmány 5kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettek, kollekciókÚj termékekOutlet, akciósHorseCoinKutya, Macska
Horslyx Respiratory nyalható energiatakarmány 5kg
 • Horslyx Respiratory nyalható energiatakarmány 5kg

  Cikkszám: 390-0001-500

  Ára: 13 610 Ft / db

  Termék jelenleg nem elérhető!


  Micsoda ez tulajdonképpen?

  A Respiratory Horslyx Balancer terméket úgy terveztük, hogy egyedi, kétirányú megközelítés révén járuljon hozzá a légzőrendszer egészségéhez. Összetevői, mint a mentol, az eukaliptusz és az ánizs segítik a légutak működését, a kiemelkedő értékű formula pedig segít megőrizni az immunrendszer épségét.

  Mi található a Respiratory Horslyx Balancer termékben?

  • Mentol, eukaliptusz és ánizs a nyálkától mentes, tiszta légutak érdekében – ez segíti a ló légzését, és jelentős mértékben csökkenti a stresszt.
  • Erőteljes antioxidánsok, mint a C- és E-vitamin, szelén, réz- és cink-kelát az immunrendszer egészségének támogatása és megőrzése érdekében, ami maximális mértékben támogatja és segíti a tüdő egészséges működését.
  • A Horslyx kiemelkedő értékű, vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből álló csomagja, amely ideális az abraktakarmány fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiány ellensúlyozásához.
  • Magas olajtartalom az egészséges bőr és szőrzet érdekében.
  • Biotin, cink és metionin az egészséges patákért.

  Mi nem található meg a Respiratory Horslyx Balancer termékben?

  • Vegyi állományjavítók
  • Mesterséges színezékek
  • Tartósítószerek

  Mint minden új terméknél, a Horslyx Balancer nyalósóknál is azt javasoljuk, hogy fokozatosan vezesse be a lovak étrendjébe, és tartsa szemmel a fogyasztás mértékét. Azt javasoljuk, az első héten mintegy 10 percre adja oda a lónak a Horslyx terméket naponta; ezután ez az időszak mintegy fél–egy órára bővíthető. Az 5 kg-os tartó használatával a fogyasztás könnyen nyomon követhető és korlátozható. Miután a ló vagy a póni már megszokta a Horslyx Balancer terméket, gyakran megfigyelhető, hogy a fogyasztás csökken; a termék ezután már szabadon ott hagyható a számukra, mivel a lovak természetesen érzik, mikor van rá szükségük.

  5kg


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c.
  E-mail:
  Tel: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
  VEVŐSZOLGÁLAT
  Hétköznap munkanapokon 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287