Horslyx Mobility nyalható energiatakarmány 5kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettek, kollekciókÚj termékekOutlet, akciósHorseCoinKutya, Macska
Horslyx Mobility nyalható energiatakarmány 5kg
 • Horslyx Mobility nyalható energiatakarmány 5kg

  Cikkszám: 390-0005-500

  Ára: 13 610 Ft / db


   
  Micsoda ez tulajdonképpen?
  A Mobility Horslyx Balancer glükózamin-hidroklorid, metil-szulfonil-metán- (MSM-) és omegaolaj-tartalma hozzájárul az ízületek egészségéhez. Független kutatások kimutatták, hogy a Mobility Horslyx Balancer növeli a lépés hosszát.

  Mi található a Mobility Horslyx Balancer termékben?

  • Glükózamin. Ez a glikoprotein jelen van az ízületekben, és alapvető, természetes alkotórésze a szalagoknak, inaknak, porcoknak és a sokkhatásoktól védő ízületi folyadéknak, amely keni és óvja az ízületeket mozgás közben.
  • Metil-szulfonil-metán (MSM). A porcok és ízületek szilárdságában fontos szerepet játszó kötőszövet egyik legfontosabb alkotórészének, a szerves kénnek könnyen hozzáférhető forrása. Az MSM a glükózaminnal szinkronban működve járul hozzá kötőszövetek általános egészségéhez, és segít megőrizni az ízületek egészségi állapotát, mobilitását, rugalmasságát és a kényelmes mozgáshoz szükséges mozgásterjedelmét. Az MSM emellett antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.
  • Omega-3 és -6 olajak. Ezek az esszenciális zsírsavak, amelyeket a szervezet maga nem tud előállítani, tehát az étrend részeként kell bevinni őket, hasznos szerepet játszanak az immunrendszer támogatásában.
  • Erőteljes antioxidánsok, mint a C- és E-vitamin, szelén, réz- és cink-kelát az immunrendszer egészségének támogatása és megőrzése érdekében, ami maximális mértékben támogatja és segíti az ízületek egészséges működését.
  • A Horslyx kiemelkedő értékű, vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből álló csomagja, amely ideális az abraktakarmány fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiány ellensúlyozásához.
  • Magas olajtartalom az egészséges bőr és szőrzet érdekében.
  • Biotin, cink és metionin az egészséges patákért.

  Mi nem található meg a Mobility Horslyx Balancer termékben?

  • Vegyi állományjavítók
  • Mesterséges színezékek
  • Tartósítószerek   

  Mint minden új terméknél, a Horslyx Balancer nyalósóknál is azt javasoljuk, hogy fokozatosan vezesse be a lovak étrendjébe, és tartsa szemmel a fogyasztás mértékét. Azt javasoljuk, az első héten mintegy 10 percre adja oda a lónak a Horslyx terméket naponta; ezután ez az időszak mintegy fél–egy órára bővíthető. Az 5 kg-os tartó használatával a fogyasztás könnyen nyomon követhető és korlátozható. Miután a ló vagy a póni már megszokta a Horslyx Balancer terméket, gyakran megfigyelhető, hogy a fogyasztás csökken; a termék ezután már szabadon ott hagyható a számukra, mivel a lovak természetesen érzik, mikor van rá szükségük.

  5kg


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c.
  E-mail:
  Tel: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
  VEVŐSZOLGÁLAT
  Hétköznap munkanapokon 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287