Horslyx Garlic nyalható energiatakarmány 5kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettek, kollekciókÚj termékekOutlet, akciósHorseCoinKutya, Macska
Horslyx Garlic nyalható energiatakarmány 5kg
 • Horslyx Garlic nyalható energiatakarmány 5kg

  Cikkszám: 390-0002-500

  Ára: 13 610 Ft / db


  Micsoda ez tulajdonképpen?
  A Garlic Horslyx Balancer tiszta fokhagymaolaj hozzájárulásával természetes és hatékony módon segít távol tartani a problémát okozó, csípő rovarokat. Független kutatások kimutatták, hogy a Garlic Horslyx Balancer segít mérsékelni az izzadság miatti vakarózás okozta irritációt.
  Erőteljes antioxidánsok, mint a C- és E-vitamin, szelén, réz- és cink-kelát az immunrendszer egészségének támogatása és megőrzése érdekében, ami maximális mértékben támogatja és segíti az ízületek egészséges működését.

  Mi található a Garlic Horslyx Balancer termékben

  • Fokhagyma. Ezt a nagy erejű növényt több száz éve adják lovaknak, ugyanis számos pozitív egészségügyi hatása ismert. Légyriasztóként fokhagymát enni nem modern találmány, hatékonysága a fokhagyma magas kéntartalmára vezethető vissza, amely a szervezet természetes váladékaival, például az izzadsággal együtt távozik a bőrön keresztül, olyan láthatatlan védővonalat képezve, amelyet a legyek elviselhetetlennek találnak. A legyek továbbra is körüldongják a lovat, a bőrére viszont ritkán szállnak le, így az irritáció és a lovakon ilyenkor rendszeresen jelentkező nyugtalanság szintje jelentősen csökken. A fokhagyma állítólag egész évben számos pozitív hatással van az egészségre.
  • Erőteljes antioxidánsok, mint a C- és E-vitamin, szelén, réz- és cink-kelát az immunrendszer egészségének támogatása és megőrzése érdekében, ami maximális mértékben támogatja és segíti az ízületek egészséges működését.
  • A Horslyx kiemelkedő értékű, vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből álló csomagja, amely ideális az abraktakarmány fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiány ellensúlyozásához.
  • Magas olajtartalom az egészséges bőr és szőrzet érdekében.
  • Biotin, cink és metionin az egészséges patákért.

  Mi nem található meg a Garlic Horslyx Balancer termékben?

  • Vegyi állományjavítók
  • Mesterséges színezékek
  • Tartósítószerek

  Mint minden új terméknél, a Horslyx Balancer nyalósóknál is azt javasoljuk, hogy fokozatosan vezesse be a lovak étrendjébe, és tartsa szemmel a fogyasztás mértékét. Azt javasoljuk, az első héten mintegy 10 percre adja oda a lónak a Horslyx terméket naponta; ezután ez az időszak mintegy fél–egy órára bővíthető. Az 5 kg-os tartó használatával a fogyasztás könnyen nyomon követhető és korlátozható. Miután a ló vagy a póni már megszokta a Horslyx Balancer terméket, gyakran megfigyelhető, hogy a fogyasztás csökken; a termék ezután már szabadon ott hagyható a számukra, mivel a lovak természetesen érzik, mikor van rá szükségük.

  5kg


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c.
  E-mail:
  Tel: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
  VEVŐSZOLGÁLAT
  Hétköznap munkanapokon 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287