Fitocavallo Blof gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettek, kollekciókÚj termékekOutlet, akciósHorseCoinKutya, Macska
QHPFitocavallo Blof gyógynövénykeverék lovaknak 1kg
 • Fitocavallo Blof gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

  Cikkszám: 305-0016-010

  Ára: 7 240 Ft / db

  Termék jelenleg nem elérhető!


  BLOF A gyógynövények gyorsítják a patanövekedést, mert a pata szöveteinek regenerálódását és a vérellátását segítik. Mivel a pata az egyik olyan jelző, amely megmutatja, ha túl sok a méreg a szervezetben, ezért a receptben "vértisztító", azaz a májra- és vesékre ható gyógynövények is helyett kaptak, a szövetek vérellátását fokozó növények mellett. Egyes gyógynövények a paták és a perifériás testrészek anyagcseréjét serkenti, javítva ezzel a vér és a patákat belülről "zsírozó" testnedvek összetételét. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy emésztést javító és a felszívódást segítő gyógynövények is helyet kaptak a receptben, mert én a fő okot az emésztés renyheségében látom. Ezt a teóriát támasztja alá a keleti gyógyítási szemlélet is (mint a tradicionális kínai vagy az ayurvédikus orvoslás).

  A pataépülés hosszú folyamat, ezért a minimális adagolási időtartam 6 hónap, de a lovasok már 3-4 hónap után szemmel is látható javulásról szoktak beszámolni. Amennyiben ennyi idő alatt nem mutatkozik javulás (ez kb. az esetek 5%-a), akkor komolyabb anyagcsere probléma bújik meg a gyenge pataszerkezet mögött, amihez egy komolyabb diagnózisra van szükség (vérvétel és energetikai állapotfelmérés). Gyakran a BLOF PLUS recept segít, ami magas vastartalmával segíti a vérképzést.


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c.
  E-mail:
  Tel: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
  VEVŐSZOLGÁLAT
  Hétköznap munkanapokon 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287