Darstap fitocavallo gyógynövénykeverék lovaknak

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaDarstap fitocavallo gyógynövénykeverék lovaknak
  • Darstap fitocavallo gyógynövénykeverék lovaknak

    Cikkszám: 305-0077-060

    Ára: 9 640 Ft / db


    A hasmenés oka sok minden lehet, ennek kiderítése és állatorvosi ellátása elsődleges. Főleg a fertőzések okozta, vagy takarmány eredetű mérgezés miatt elhúzódó hasmenések kezelésében bevált az ún. hasfogó gyógynövények etetése. Ilyen például az összehúzó, cseranyag tartalmú tölgyfakéreg és az apróbojtorján. Hatásukat a keserű, emésztést segítő katángkóró remekül kiegészíti. A DARSTAP recept e három fő összetevő mellett további fontos gyógynövényeket is tartalmaz.

    Töltő tömeg: 600g, 15 napra elegendő mennyiség.

    Adagolás (napi adag): 2 x 20g lovaknak, 2 x 15g póniknak és 2 év alatti csikóknak. Jelöléssel ellátott adagolópoharat tartalmaz a csomag. A címkén fel van tüntetve az adagolás.

    Javasolt etetési időtartam: maximum 7 nap.

    Összetétel: apróbojtorjánfű, bodzavirág, cickafarkfű, diófalevél, édeskömény, ezüsthölgymálfű, fehérürömfű, fűzfakéreg, golgotavirág, kamillafű, kamilla virág, katángkórófű gyökér, kerti kakukkfű, mórmályva virág, palástfű, petrezselyem gyökér, spirulina, szederlevél, tárnicsgyökér, tölgyfakéreg.

    600g


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287