Acavallo Sensitive műanyag zabla

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutletHorseCoinKutya, Macska
AcavalloAcavallo Sensitive műanyag zabla
 • Acavallo Sensitive műanyag zabla

  Cikkszám: 207-0792-135

  Ára: 17 940 Ft / db


  A lovak nagyon sokféle okból szeretik ezt az új Acavallo zablát:
  - Nehéz és / vagy hideg fém vagy fém ötvözet helyett innovatív, antiallergén műanyagból készül.
  - Kissé ívelt és lapos szájrésze biztosítja, hogy a nyelvre, a hordászra és a szájszélekre gyakorolt nyomás egyenletesen oszlik meg.
  - A szájrész és a karikák egy darabból álló kialakítása megakadályozza a nyelv vagy a hordász egyoldalú becsípődését, valamint a szájpad fájdalmas irritációját (nincs „diótörő hatás”).
  - Javítja a ló bizalmát a lovas kezében, mivel a szájban nyugodt és kényelmes helyzetben van, segítve a lovat abban, hogy megtalálja saját egyensúlyát.
  - Integrált, rugalmas acélkábel-erősítésének köszönhetően ez a zabla biztosítja a ló lágy, mégis nagyon biztonságos irányítását.
  Ideális választás, különösen a fiatal lovak iskoláztatására és a nehéz lovaglású lovak javítására.

  https://www.youtube.com/watch?v=r11kr6Ebkhs

    A ló szájában nincsenek fogak azon a területen ahova a zabla kerül. A zablán megjelenő esetleges karcolások, kopások, harapásnyomok a helytelenül használt zabla eredményei lehetnek, valamint olyan esetekben fordulhat elő, ha a ló ráharap a zablára a ki- és behelyezéskor, vagy ha a ló fogazata eltérő a normálistól. Csak a rendeltetésszerűen használt, gyárilag hibás termékekre vonatkozik a garancia.

  13,5cm


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétköznap 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287