Ayurvet Restobal immunerősítő,stresszoldó1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaAyurvet Restobal immunerősítő,stresszoldó1L
  • Ayurvet Restobal immunerősítő,stresszoldó1L

    Cikkszám: 320-2301-001

    Ára: 9 990 Ft / db

    Termék jelenleg nem elérhető!


    GYÓGYNÖVÉNYES IMMUNERŐSÍTŐ, STRESSZ ELLENI, KONDÍCIÓNÖVELŐ ITATÓFOLYADÉK

    A Restobal gyógynövényeket és az ásványi anyagokat, nyomelemeket és szerves savakat (huminsavak) tartalmazó Shilajit (Asphaltum punjabicanum) nevű természetes kőzetszerű anyag kombinációjából összeállított immunerősítő, stresszoldó, nyugtató, vitalitásfokozó hatású itatófolyadék.

    JAVALLAT: Hatékonyan csökkenti a nagy, zárt állatállományokban, intenzív tartásban jelentkező stresszhatásoknak az állomány egészségére káros hatásait, illetve a különféle viselkedészavarok megjelenését.

    HATÁSMECHANIZMUS:

    • Elősegíti a betegségek megelőzését, a vakcinázás utáni kifejezettebb immunválasz létrejöttét, a betegségek utáni gyorsabb felépülést.
    • Kifejezettebb párzási igényt és fokozottabb termékenységet eredményez.
    • Érzékeny idegrendszerű állatoknál (ló) stresszoldó, nyugható hatásának köszönhetően hozzájárul az állattal való könnyebb munkához.
    • Az immunrendszer működését stimuláló hatású gyógynövényi hatóanyagokkal védi az állat szervezetét a megbetegedések ellen, elősegítve a kiváló kondíció kiépítését.
    • Elősegíti a vakcinázás hatékonyságának (a megfelelő immunválasz és az ellenanyagszint- termelődésének), valamint hím állatok termékenységének és párzási igényének növekedését.

    ALKALMAZÁS:
    A készítményt naponta kétszer, ivóvízbe adagolva, legkevesebb 5-10 napon keresztül, vagy az állatorvos utasítása alapján alkalmazzuk az alábbiak szerint:

    Szarvasmarha, ló: 50 ml
    Borjú, üsző, csikó, sertés: 15-25 ml
    Juh, kecske: 10-20 ml

    1l


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287