Tommy-Hilfiger Roma Fullgrip női lovaglóleggings

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Tommy-Hilfiger Roma Fullgrip női lovaglóleggings
  • Tommy-Hilfiger Roma Fullgrip női lovaglóleggings

    Cikkszám: 704-2406-201

    Ára: 51 310 Ft / db

    Méret


    Tommy Hilfiger bemutatja: The Rome All Year Full Grip lovaglónadrágot a 2024-es tavaszi/nyári kollekcióból - lovaglónadrágot, amely ötvözi a stílust a funkcionalitással. Ideális választás divattudatos lovasok számára.

    Maximális teljesítmény
    Fedezze fel a mozgás szabadságát a Tommy Hilfiger Rome All Year Full Grip női nadrágjával. Tökéletesen lovassportokhoz tervezve, maximális nyújtást kínál, és olyan kényelmes, hogy a lovaglópályán kívül sem akar majd nélküle maradni. A kiváló minőségű kidolgozás garantálja a hosszú élettartamot, és a tökéletes illeszkedés minden mozdulatnál támogat.

    A stílus találkozik a funkcióval
    Az olyan stílusos részletek, mint a Tommy Hilfiger Ride logó az oldalvarrás mellett és a szilikon teljes ülés új szintre emeli lovaglófelszerelését. A bal combon található integrált mobiltelefon zseb a praktikus funkcionalitást modern dizájnnal ötvözi. Így mindig elérhető marad az elegancia feláldozása nélkül.

    A Tommy Touch
    Az összetéveszthetetlen Tommy Hilfiger logóval a derékrészen és a hátoldalon megmutatja az exkluzív márkaminőség érzését. Ezek a leggingsek többek, mint egyszerű lovaglónadrágok – divatnyilatkozat, amely kifejezi a lovassportok és az előkelő életmód iránti szeretetét.

    • Maximális nyújthatóság
    • Kényelem a nyeregben
    • Stílusos RIDE logó
    • Szilikon teljes ülés
    • Praktikus mobiltelefon zseb

    sötétkék

    női


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287