Pikeur Xila kabát fekete

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
PikeurPikeur Xila kabát fekete
  • Pikeur Xila kabát fekete

    Cikkszám: 740-1029-236

    Ára: 108 690 Ft / db

    Méret


    Az elegáns női parka Xila a Pikeur 2022-es tavaszi / nyári kollekciójából való. A vízálló parka levehető kapucnival és sok más elegáns részlettel rendelkezik. Nagyon szép matt külső anyagból készült, amely keresztelasztikus és kiváló viselési kényelmet biztosít. Összetételének köszönhetően a parka optimális védelmet nyújt a szél és a nedvesség ellen, és tökéletes az átmeneti szezonban. A kabát szalagozott varrásai biztosítják, hogy a víz ne tudjon behatolni. Emellett az ujjak belső oldalán található sztreccsbetét további kényelmet biztosít. Továbbá a parka a zsebek felett derékszabályzóval rendelkezik, anélkül, hogy ki kellene nyitni. A derékszabályozás alatt hátul, a derék alatt található nagyméretű gyűrődés is támogatja a mozgásszabadságot, ráadásul. A kabátot a belső bélésen található nagyméretű Pikeur felirat és a kapucnin található elegáns Pikeur nyomtatás teszi teljessé.
    Anyag

        100 % poliészter, PU oldal
        vízálló és légáteresztő
        rugalmas és szélálló
        sok praktikus részlet, mint például levehető kapucni, sztreccsbetét az ujjakon, derékszabályozás, nagy sétáló redő hátul.
        nagy mozgásszabadság magas viselési kényelemmel

    fekete

    női


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287