Swing gerincvédő

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
WaldhausenSwing gerincvédő
  • Swing gerincvédő

    Cikkszám: 710-2149-200

    Ára: 56 910 Ft / db

    Méret


    Az SWNG P20 csomag lenyűgöz egyszerű kialakításával és maximális kényelmével. Teljesen testreszabható kialakítás és a csúcstechnológiás méhsejtvédő kombinációja biztosítja az első osztályú vágást és a maximális mozgásszabadságot minden időjárási körülmények között.

    -CE-jóváhagyott gerincvédelem (az EN 1621-2, 2014 motorkerékpár-szabvány szerint)

    - Erős heveder:
    Hibátlan teljesítmény és maximális funkcionalitás extrém körülmények között? A Power-Webbing, kiváló minőségű, szorosan szőtt rugalmas szalagunk lehetővé teszi, hogy megfeleljen a legmagasabb követelményeknek tartósság és minőség tekintetében.

    - Tapadásmentes tépőzárral:
    Speciális tapadásmentes tépőzárunk csak ott tapad, ahol kell, és nem tapad más anyagokhoz. Így biztos lehet benne, hogy nem fogja véletlenül megrongálni a ruháját.

    - 3D panelek:
    A 3D panelek EVA és elasztán alapon hőformázottak. A tollakönnyű kialakítás optimális kényelmet nyújt minden időjárás esetén.

    - P20:
    Az új P20 sorozat az első számú a rugalmas védelem szempontjából. A nyújtható sebességű érzékeny szilikonnak és a forradalmian új méhsejt-technológiának köszönhetően rendkívül vékony, rugalmas anyag jön létre, amely közvetlenül textíliává dolgozható fel. Ütés esetén a gél aktívan dolgozik az előforduló energiával szemben, hogy elnyelje a lökéserőt és eloszlassa a testből, még akkor is, ha többször egymás után üt - ez megbízható csúcsminőségű védelem. Az anyag elvezeti a nedvességet, lélegző, hőálló és könnyen tisztítható.

    - Öv hurkok:
    A praktikus övhurkoknak köszönhetően a hátvédő tökéletesen illeszkedik.

    fekete


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287