Beris Tongue Port 3-Ring zabla

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaBeris Tongue Port 3-Ring zabla
  • Beris Tongue Port 3-Ring zabla

    Cikkszám: 205-7533-130

    Ára: 62 490 Ft / db


    BERIS 3-GYŰRŰ FÚR NYELV ÍJRÚDVAL

    A nyelves íjrúd speciális, lapított íjformájú. Ez optimális teret biztosít a nyelvnek. Sok ló jobb relaxációval és fokozott rágási aktivitással reagál erre. De a bit nagyon alkalmas az úgynevezett nyelvjátékosok számára is, akik megpróbálják rádugni a nyelvüket a bitóra, mivel az íj ezt hatékonyan megakadályozza. Ez a fúvóka ezért ideális olyan lovak számára, amelyek a nyelvre nehezedő nyomás miatt nem tolerálják a hagyományos alakú biteket, és fejük ütésével vagy hasonlóval reagálnak. A 3 gyűrűs bit egyben egyesíti a hatékony oldalkorlátozást, az áttételt és a tekercselést. A hatás mértékét a gyeplő különböző kihajlási lehetőségei határozzák meg. Az alsó gyűrűbe becsatolva a fogadó gyeplő egy rövid kar hatását fejti ki a biten. A 3 gyűrűs bitet gyakran használják a ló tőkeáttételre adott reakciójának tesztelésére.
    Apró darabok az ambiciózus szabadidős versenyzőknek egészen a profikig.

    A szájrész innovatív formája jobb befogadást is biztosít, és megkönnyíti a mért kommunikációt a ló és a lovas között. Felületük különösen sima, és még a kevésbé nyálas lovak szájában is könnyedén siklanak. Gyakorlatilag minden ló szereti a szócsövünket.
    Ívmagasság: 30 mm, bit vastagság 18 mm


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287