Beris kombinált ugró zabla

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Beris kombinált ugró zabla
 • Beris kombinált ugró zabla

  Cikkszám: 205-6530-130

  Ára: 64 600 Ft / db

  Méret


  A ló érzékeny szájának védelme a Beris számára a legfontosabb. Az egyszerű zablakarikától a bonyolult pofadarabokig a fém részek egyenként, mindig kézzel formálva, hegesztve és tökéletesen csiszolva készülnek.

  Felületük nagyon sima és könnyen csúsznak a szájban, még akkor is, ha a ló nem termel sok nyálat.

  Gyakorlatilag minden ló szereti,könnyen elfogadják.

  A szájrész innovatív kialakítása biztosítja a zabla jobb elfogadását és megkönnyíti a ló és a lovas közötti kommunikációt.
  A nyelvkerülő szájrész lapított formája optimális helyet biztosít a nyelv számára.
  Sok ló javuló rugalmassággal és fokozott rágással reagál erre.
  Ez a szájrész tehát kiemelkedően alkalmas azoknak a lovaknak, amelyek a nyelvre gyakorolt nyomás következtében nem tolerálják a hagyományosan formált zablákat, fejrázással és hasonlókkal reagálnak.

   
  A kimblewick zabla hatékony kombinációja a ló alsó állkapcsára kifejtett emelőhatásnak, és a tarkóra gyakorolt nyomásnak.

  Három különböző csatolási pont teszi lehetővé a zabla egyéni beállításait..

  Vastagság:18mm

    A ló szájában nincsenek fogak azon a területen ahova a zabla kerül. A zablán megjelenő esetleges karcolások, kopások, harapásnyomok a helytelenül használt zabla eredményei lehetnek, valamint olyan esetekben fordulhat elő, ha a ló ráharap a zablára a ki- és behelyezéskor, vagy ha a ló fogazata eltérő a normálistól. Csak a rendeltetésszerűen használt, gyárilag hibás termékekre vonatkozik a garancia.


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétköznap 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287