Vas zabla

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Vas zabla
  • Vas zabla

    Cikkszám: 204-0006-125

    Ára: 1 990 Ft / db

    Méret


    Csikózabla vasból.

    Tömör, az üregesnél nehezebb, vékonyabb.

    A fekete (sweet ironnak is nevezett) szájrész hasonlóan működik, mint a réz zablák. A lovak szeretik az ízét, serkenti a nyálelválasztást , ezáltal a nyugodt szájtevékenységet és az elengedettség elérését segíti.

    Mivel a zablakarika szabadon körbefordul, a szár hatása kevésbé direkt módon érvényesül, és a ló saját magának tudja igazítani a zabla fekvését a szájában, könnyebben elfogadva azt. Ezért fiatal lovak és tapasztalatlan lovasok mindig jó, ha ilyen (csikózablának is nevezett) zablával kezdik.

      A ló szájában nincsenek fogak azon a területen ahova a zabla kerül. A zablán megjelenő esetleges karcolások, kopások, harapásnyomok a helytelenül használt zabla eredményei lehetnek, valamint olyan esetekben fordulhat elő, ha a ló ráharap a zablára a ki- és behelyezéskor, vagy ha a ló fogazata eltérő a normálistól. Csak a rendeltetésszerűen használt, gyárilag hibás termékekre vonatkozik a garancia.


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287