Stiefel Flystop IR rovarriasztó spray 650ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Stiefel Flystop IR rovarriasztó spray 650ml
  • Stiefel Flystop IR rovarriasztó spray 650ml

    Cikkszám: 312-7831-650

    Ára: 15 870 Ft / db


    A FlyStop az új aktív rovarvédelem a biocid előírásoknak megfelelően. A FlyStop hosszan tartó hatást fejt ki az olyan idegesítő rovarok ellen. Az EBAAP hatóanyag több órán át védelmet nyújt. Az optimális hatékonyság érdekében permetezzen FlyStop-ot a ló teljes területére.

    A finom permetezőköd lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, és optimális arányban osztja el a FlyStop-ot. Az aktív védelem azonnal megtörténik. Az EBAAP hatóanyaga nekünk, embereknek szinte szagtalan riasztószer. A rovarok viszont érzékszervi eszközökkel érzékelik a szagokat, és a riasztó elriasztja őket. Amikor a FlyStopot felvisszük a hatóanyag illékony tulajdonságai vékony, védő illatfelhőt hoznak létre, amely több órán keresztül is megmarad. Ezen kívül az EBAAP hatóanyag nagyon bőrbarát, és érzékeny lovak és lovasok számára is használható.

    Alkalmazás:
    Takarékosan permetezzen a szőrre kb. 25 cm távolságról. Kendővel vigye fel érzékeny lovakra. Kerülje az érzékeny testrészeket (szem, fül, orrlyukak és nyálkahártyák). Az aktív védelem azonnal megtörténik. 

    Hatóanyag: etil-N-acetil-N-butil-béta-alaninát (IR 3535) 20 g / 100 g; szek-butil-2-(2-hidroxi-etil)-piperidin-1-karboxilát (ikaridin) 0,3 g / 100 g

    Megjegyzések:
    Óvatosan használja a biocidokat. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. A tartályt szorosan lezárva kell tartani. Tartsa védve a kisgyermekektől. Ne használja a nyereg vagy a ruha alatt. Ne permetezze a sérült bőrfelületeket. Csak jól szellőző helyen használható, ne lélegezze be a permetet. Lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni, meg kell mutatni a csomagolást és a címkét. Csak külső használatra.

    Figyelmeztetés: Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz

    Biztonsági megjegyzés:
    Gyermekek elől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tegyen intézkedéseket az elektrosztatikus kisülés ellen.
    SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Ha lehetséges, távolítson el minden meglévő kontaktlencsét. Folytassa az öblítést. Jól szellőző helyen kell tartani. 

    650ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287