Pkarmacas Clac Gel rovarriasztó 500ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska

Pkarmacas Clac Gel rovarriasztó 500ml

Cikkszám: 330-0004-905

Ára: 8 030 Ft / db


Légy és rovarriasztó zselé

A CLAC gél távol tartja lovától a legyeket, böglyöket, kullancsokat és a többi csípős rovart. Az innovatív hatóanyag lehetővé teszi lovának a nyugodt, zavartalan legelést és kilovaglást, valamint légymentes, koncentrált sportélményt biztosít! Ön is jobban élvezheti a lovaglást!

• Könnyű felvitel, szivaccsal

• Nincs ijesztő permetzaj

• A válogatott nyersanyagok védenek és ápolnak.

Használati utasítás: A CLAC GEL-t a mellékelt szivaccsal vagy ruhával felvisszük és enyhén bedörzsöljük a szőrbe. Figyeljen az érzékeny területekre, pl. a szem, orr, száj köré. (Ezekkel a testrészekkel közvetlenül ne kerüljön kapcsolatba!)

Alkalmazási mennyiségek: Az alkalmazási mennyiség nagymértékben változik a fajtától és a szőrzet típusától és hosszától, illetve a külső körülményektől - a gyakorlatban az optimális mennyiség, ha annyit viszünk fel, amíg a szőr már nedvesnek bizonyul. Hagyjuk megszáradni!

Megjegyzés: Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Szembe kerülés esetén alaposan öblítse le vízzel. Tartós panaszok esetén forduljon orvoshoz.

500ml

Törékeny


Kapcsolat
Nagy Lovas Kft
Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
E-mail:
Tel: 06-70-333-2283
Vevőszolgálat
Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
K-P: 10-18h
Szombaton: 9-13h
Vasárnap: Szünnap
E-mail:
Tel: 06-70-333-2287