Pkarmacas Clac Gel rovarriasztó 500ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
PharmakaPkarmacas Clac Gel rovarriasztó 500ml
 • Pkarmacas Clac Gel rovarriasztó 500ml

  Cikkszám: 330-0004-905

  Ára: 8 030 Ft / db


  Légy és rovarriasztó zselé

  A CLAC gél távol tartja lovától a legyeket, böglyöket, kullancsokat és a többi csípős rovart. Az innovatív hatóanyag lehetővé teszi lovának a nyugodt, zavartalan legelést és kilovaglást, valamint légymentes, koncentrált sportélményt biztosít! Ön is jobban élvezheti a lovaglást!

  • Könnyű felvitel, szivaccsal

  • Nincs ijesztő permetzaj

  • A válogatott nyersanyagok védenek és ápolnak.

  Használati utasítás: A CLAC GEL-t a mellékelt szivaccsal vagy ruhával felvisszük és enyhén bedörzsöljük a szőrbe. Figyeljen az érzékeny területekre, pl. a szem, orr, száj köré. (Ezekkel a testrészekkel közvetlenül ne kerüljön kapcsolatba!)

  Alkalmazási mennyiségek: Az alkalmazási mennyiség nagymértékben változik a fajtától és a szőrzet típusától és hosszától, illetve a külső körülményektől - a gyakorlatban az optimális mennyiség, ha annyit viszünk fel, amíg a szőr már nedvesnek bizonyul. Hagyjuk megszáradni!

  Megjegyzés: Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Szembe kerülés esetén alaposan öblítse le vízzel. Tartós panaszok esetén forduljon orvoshoz.

  500ml

  Törékeny


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétfő: Szünnap
  K-P: 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  Vasárnap: Szünnap
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287