ODM Du Maréchal patazsír fekete 1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaODM Du Maréchal patazsír fekete 1L
  • ODM Du Maréchal patazsír fekete 1L

    Cikkszám: 350-7160-001

    Ára: 7 500 Ft / db


    Ez az olajban gazdag kenőcs karbantartja és hidratálja a patát. A kátrány jelenléte összetételében megóvja a szarvat és a békát a talaj vagy az alom nedvességétől.

    A fekete zsírt nedves időben naponta alkalmazzuk, hidratálja a patát és a kátrány jelenlétének köszönhetően megakadályozza a villa rothadását.
    A Black Ointment of the Patkolókovács különösen ajánlott nedves időszakokban vagy a boxban tartózkodó lovak számára.
    Alapvetően babérolajból és csukamájolajból álló formulájának köszönhetően a Black Farriers Ointment lehetővé teszi a szarv megfelelő karbantartását és optimális hidratálását. Megőrzi a pata rugalmasságát és robusztusságát, és garantálja az egészséges lábfejet.
    Ezzel a magas olajkoncentrációval kombinálva a Black Farriers Ointmentben található kátrány hatékonyan védi a szarvat, a nyelvhalat és a békát a talajban vagy az almozóban lévő nedvességtől.

    Nedves időszakban a Black Marshals Ointment napi alkalmazása javasolt a varratok és a villák rothadásának megelőzése érdekében.

    1L

    fekete


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287