Keralit pataerősítő 250ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaKeralit pataerősítő 250ml
  • Keralit pataerősítő 250ml

    Cikkszám: 330-6101-250

    Ára: 17 990 Ft / db


    A KERALIT pataerősítő alkalmazása erősíti a szarvat és sokkal tartósabbá teszi.
    A szarv a fehér vonal, a támasztó él és a talp területén stabilizálódik, és emészthetetlen a káros baktériumok és gombák számára.
    A szarvat lebontó szennyező anyagok, mint az ammónia vagy a hidrogén-szulfid az istálló ágyazatából semlegesíthetők.
    A mezítlábas lovak szarvkopása jelentősen csökken. A paták lényegesen rugalmasabbá és stabilabbá válnak.
    A patkolt lovak vasa feszesebb, a szöglyukak már nem szakadnak ki.

    Erős és rugalmas szarvhoz, akár mezítláb, akár patkolt.

    Alkalmazás:
    Használat előtt a patát kemény, száraz kefével meg kell tisztítani. A legjobb eredményt akkor érjük el, ha a KERALIT pataerősítőt a száraz vagy csak enyhén nedves patára visszük fel, mivel a szarv így tudja a legjobban felszívni a terméket. Csupasz pata esetén a KERALIT pataerősítőt kívülről a patafal alsó harmadára, alulról a tartóélre és a fehér vonalra visszük fel. Érzékeny lovaknál a KERALIT pataerősítőt is érdemes a talpra felvinni. Patkolt lovaknál a KERALIT pataerősítőt a patafal legalsó harmadára ecsetelje, minden esetben a régi és az új körömlyukakig. Ha a lovat patkolják, hagyni kell a folyadékot kissé a vas alatt, ez nagymértékben csökkenti a fehér vonalban zajló bomlási folyamatokat.

    A KERALIT pataerősítő akut esetekben naponta használható. Javulás után hetente kétszer elegendő. Megelőzés céljából hetente egyszer alkalmazzák.
    Tartalom: 250 ml , kb. 3-4 hónapra elegendő

    Figyelmeztés:
    Bőrirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemkárosodást okoz. Belélegezve allergiás vagy asztmás tüneteket vagy légzési nehézségeket okozhat. Légúti irritációt okozhat. Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését. Viseljen védőkesztyűt/védőruházatot/szemvédőt/arcvédőt.
    BELÉLEGZÉS ESETÉN: Nehezített légzés esetén vigyük friss levegőre, és helyezzünk olyan nyugalmi testhelyzetbe, hogy könnyen tudjon lélegezni. Bőrirritáció vagy bőrkiütés esetén: forduljon orvoshoz. Ha a szemirritáció nem múlik el: forduljon orvoshoz. Ha légúti tüneteket észlel: forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A szennyezett ruházatot újbóli használat előtt ki kell mosni.

    250ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287