Keralit nyírápoló és regeneráló folyadék 250ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaKeralit nyírápoló és regeneráló folyadék 250ml
  • Keralit nyírápoló és regeneráló folyadék 250ml

    Cikkszám: 330-6102-250

    Ára: 9 990 Ft / db


    KERALIT RAY FOLYADÉK
    Ellensúlyozza a szarv bomlási folyamatait.

    A KERALIT STRAHL-LIQUIDE egy folyékony, jól tapadó békaápoló megoldás, amely különösen alkalmas a patás béka és a fehér vonal problémás területeire.
    Sérült, tönkrement szarv egyidejű ápolása, regenerálása. Különösen lágy, bűzös, központi és oldalsó oldalsó hornyokkal.

    A KERALIT STRAHL-LIQUIDE megakadályozza a szarv károsodását azáltal, hogy semlegesíti a stabil alom káros hatásait (ammónia) és a mikroorganizmusokat, amelyek hozzájárulnak a szarv lebontásához. az érintetteket távol tartják. A sugártölcsér már 3-4 nap használat után feszesebbé válik. Az oldalsó barázdák kiszáradnak.

    Vékony állagának köszönhetően a békafolyadék jól és mélyen behatol a békabarázdákba és a repedezett kanos anyagba. A teljes hatás eléréséhez elegendő a kürt egyszerű megnedvesítése a folyadékkal.

    A Jet Liquide egy vékony, vízben oldódó hatóanyag-kombináció, különféle cserző anyagokkal és sókkal. A sugárfolyadék hatásmechanizmusa főként a változáson alapul a Millieus, amelyre a szarvbontó csíráknak szüksége van az anyagcsere lebonyolításához. Ezek a csírák kedvelik a lúgos, meleg, nedves, anaerob körülményeket.

    A KERALIT Jet Liquid használatával a szarv felülete emészthetetlenné válik ezen baktériumok számára. A legfelső, sérült szaruréteg lebarnulásával az ember eléri a megváltozott a szarv molekuláris szerkezete. A csírák enzimatikus emésztése ekkor már nem egyezik az emésztendő fehérjével (keratinnal). A csírákat gyakorlatilag megfosztják életalapjuktól. A csírahéjak is cserzettek, mivel ezek is fehérjékből állnak. A meglévő kórokozók kapszulázása ezért nem valósulhat meg. Nem réz-szulfát, jodoform vagy a antibiotikumot tartalmaznak.

    Alkalmazás:
    Használat előtt fontos az oldalsó barázdák alapos, de száraz tisztítása (nem mosható). Ha a pata nedves, tegye ezt semmi.
    A legjobb, ha egy pálcikát vagy egy kis rongyot helyez egy fa nyelvnyomó fölé (tompa), és többször áttörli az oldalsó hornyokat. Cseréld tovább a rongyokat.
    Ezután tegyen néhány csepp KERALIT STRAHL-LIQUIDE-ot a barázdába az adagolófúvókával. Ezután óvatosan szélesítse ki a barázdákat a spatulával, hogy az oldat a legalsóba is jusson a táskák folyhatnak.

    Naponta kell használni kb.3-4 napig, majd növekvő időközönként. Heti alkalmazás általában elegendő a megelőzéshez . Jóra A stabil higiéniát minden esetben be kell tartani.

    Termékbiztonság:
    - Bőrirritációt okoz
    - Allergiás bőrreakciót válthat ki
    - Súlyos szemirritációt okoz
    - Légúti irritációt okozhat
    - 250 ml-es adagolópalack praktikus csepegtető kupakkal

    250ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287