Keralit babéros pataápoló 300ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaKeralit babéros pataápoló 300ml
  • Keralit babéros pataápoló 300ml

    Cikkszám: 330-6104-300

    Ára: 9 990 Ft / db


    KERALIT BABÉRKENŐCS

    A KERALIT babérkenőcs pata- és koronaszélápoló. Javítja a pata növekedését, rugalmasan tartja a szarvat és a koronát. Természetes összetevőkből készült, kiváló minőségű, vízben oldódó alapon. 20%-os tisztaságú babérolajat tartalmaz és vízbarát tulajdonságainak köszönhetően az oldott ápolóanyagok ideálisan áthatolnak a kürtön és a koronán. Ez javítja a pata növekedését és a pata mechanizmusát. Vízben való oldhatóságának köszönhetően a pata ismételt használat után is akadálytalanul képes felszívni és leadni a nedvességet. Emellett a pata vízháztartása is zavartalan marad.

    A hagyományos zsírok ezt nem teszik lehetővé, és több napra bezárják a pórusokat.  A vízbarát ápoló anyagok javítják a szarv, a korona és a szegélyszalag nedvességtartalmát és rugalmasságát. Ez nem fog kiszáradni rugalmasabb, rugalmasabb, ezért több vérrel lehet ellátni, amikor a ló mozog. A pata rugalmassága fokozza az anyagcserét a korona szélén. Javult a pata növekedése és a pata mechanizmusa.

    Alkalmazás: heti 2-3 alkalommal. Mossa meg a patákat és a korona szélét. Vigyen fel vékony réteg KERALIT babérkenőcsöt a még nedves pataszarvra és a korona szélére. Kézzel vagy puha kefével óvatosan masszírozza be. Előző mosás nem feltétlenül szükséges, de rideg, száraz szarv esetén ajánlott. A szennyeződéseket használat előtt el kell távolítani.

    300ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287