Cleanne istállótísztító 1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaCleanne istállótísztító 1L
  • Cleanne istállótísztító 1L

    Cikkszám: 330-4099-010

    Ára: 1 490 Ft / db


    Kedvenceink a legjobbat érdemlik!

    Kedvenceinkre ugyanolyan negatív élettani hatásokat gyakorolhatnak az erős vegyszerek, mint ránk emberekre. Számunkra fontos, hogy az állatok lakó- és a tágabb élet környezete is a lehető legjobb, legminőségibb törődést kapja, így megalkottuk a Cleanne Istállótisztítóját. A készítmény kifejezetten az istálló takarítására, az istállóban élő állatok élőhelyének és lakókörnyezetének, általános használati területének tisztítására szolgál. Kezelhető vele alom, fekhely, itató és etető egyaránt. Vásárlói visszajelzések alapján napi használat esetén erőteljesen lecsökkenti az istállóban található összes kellemetlen illatot, köztük a szúrós szagú ammóniáét is.  Az állatai a legjobbat érdemlik, vigyázzon rájuk, óvja őket és teremtsen számukra biztonságos életteret!

    A Cleanne Istállótisztítója széles felhasználhatóságának köszönhetően az állattartás egyik meghatározó terméke lehet. Használja az állatai életterének és környezetének természetes tisztításához.

    Használati útmutató
    A flakont használat előtt fel kell rázni! Erős szennyeződések esetén nedvesítsd be a kezelendő felületet majd fújd rá a Cleanne Istállótisztítóját. Alom, széna, szalma közvetlenül is kezelhető a termékkel. Lemosás nélkül sem gyakorol káros hatást az állatok szervezetére. 1 liter Cleanne Istállótisztítió 9 m2 kezelésére elegendő.

    Főbb jellemzők
    – nem veszélyes keverék
    – növényi hatóanyagú
    – biológiailag lebomlik
    – nem irritatív
    – környezetbarát és emberbarát
    – tárolása 0-50 fok között
    – kiszerelés: 1 liter
    – minőségét 24 hónapig megőrzi

    Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

    Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz. Ezek alapján természetes összetevőket, illatanyagot, és 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot tartalmaz. Akkreditált tesztek bizonyítják gombaölő és baktériumölő hatását is.

    A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

    Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

    Gyártási hely: Magyarország


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287