Cleanne folyékony mosószer 2L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaCleanne folyékony mosószer 2L
  • Cleanne folyékony mosószer 2L

    Cikkszám: 330-4271-020

    Ára: 3 690 Ft / db


    Folyékony Mosószer a vegyi anyag mentes mosásért!

    Régi kedvenc újragondolva, a toalett olaj után új receptúrával visszatért a folyékony mosószer is. Vízlágyító hatású, színes és fehér ruhákra egyaránt alkalmazható, ráadásul szuper hatékony (mint minden Cleanne termék, természetesen), áztatás nélkül is kiugró eredményeket értünk el vele a tesztek alatt. Most itt az idő, hogy újra elfoglalja méltó helyét a mosógép mellett, és egyszerű, könnyű mosást biztosítson minden tisztaságmániásnak.

    Használati útmutató
    A flakont használat előtt erősen rázd fel! Mérj ki egy adagot (45 ml) átlagos szennyezettségű és értékű mosáshoz, és egyszerűen töltsd a mosógép adagolójába. Öblítőt, illatanyagot a mosószer nem tartalmaz. Ha folt vagy visszatérő szennyeződés van (pl ing belső gallérja), fújd be közvetlenül a mosás előtt Cleanne Kárpittisztítóval a tökéletes, makulátlan tisztaságért.

    Főbb jellemzők
    – nem veszélyes keverék
    – növényi hatóanyagú
    – biológiailag lebomlik
    – nem irritatív
    – környezetbarát és emberbarát
    – tárolása 0-50 fok között
    – kiszerelés: 2 liter
    – minőségét 24 hónapig megőrzi

    Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

    Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz. Ezek alapján természetes összetevőket, illatanyagot, és 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot tartalmaz. Akkreditált tesztek bizonyítják gombaölő és baktériumölő hatását is.

    A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

    Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

    Gyártási hely: Magyarország


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287