Stiefel Acutlotion bőrápoló balzsam

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Stiefel Acutlotion bőrápoló balzsam
  • Stiefel Acutlotion bőrápoló balzsam

    Cikkszám: 320-9100-025

    Ára: 14 750 Ft / db


    A Stiefel Acute Lotion egy speciális testápoló bőrfertőzések ellen (különösen a fetlock területen), de segít megbirkózni a mechanikai sérülésekkel (horzsolásokkal), a napégéssel és a viszketéssel összefüggő bőrirritációval (különösen nyáron). Alkalmas allergiás lovak számára is. A csalánból, orbáncfűből és szegfűszegből származó növényi kivonatok támogatják a bőr kezelését. A krém gyorsan, maradék nélkül felszívódik a bőrön, puhává és rugalmassá teszi anélkül, hogy zsírossá tenné, és védőfóliát képez, amely a rovarok ellen is véd.

    Természetes gyógynövénykivonatokkal védi az érzékeny bőrfelületeket és támogatja a sérült bőrrészeket. Az enyhe hatóanyagok pozitív hatással vannak a sebekre, ekcémára és a nagy kiterjedésű bőrirritációkra. A testápoló ápoló hatású, és javítja a bőr rugalmasságát - például a sáros betegek fetlock területén. Az erős, egészséges bőr megakadályozza az atkák, gombák és paraziták behatolását. Csalánnal és orbáncfűvel.

    Alkalmazás:
    Vigye fel a Stiefel Acute lotiont naponta többször az érintett területekre, és gyengéden masszírozza be. Igény szerint korlátozás nélkül megismételhető. Használat után szorosan zárja le.

    Megjegyzés:
    Csak külső alkalmazásra. Tárolja a terméket hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől védve. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

    Összetétel:
    Szegfűszeg kivonat Csalán kivonat Kókuszolaj, orbáncfű kivonat CitromsavAmmónium bázis

    Összetevők (INCI):
    Víz, kapril/kaprin trigliceridek, kvaterner ammónium-klorid, ceteareth-alkohol, propilénglikol, ásványi olaj, sárgabarackmag-olaj, paprikakivonat, csalánkivonat, eugenia caryophyllus kivonat, citromsav

    250 ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287