Vízió érzés technika

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaVízió érzés technika
  • Vízió érzés technika

    Cikkszám: 100-6356-000

    Ára: 9 950 Ft / db


    A hátasló képzése
    A Vízió, Érzés, Technika az Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség című könyv és a Tizenöt mondat című könyv folytatása

    Az ország egyik elismert lókiképzője, dr. Boór-Gőblyös István, harmadik könyvében könnyen megérthető formában foglalja össze a lókiképzés folyamatát.
    A Vízió, Érzés, Technika az Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség című könyv és a Tizenöt mondat című könyv folytatása.
    Míg az előbbi a lókiképzés alapfogalmait foglalja össze, hogy az olvasóknak helyes elképzelésük alakuljon ki a lóval való foglalkozás egyes kérdéseiről, a második kötet pedig a kiképzés alapszemléletét írja le, addig jelen, harmadik kötet magát a lókiképzés folyamatát, az egyes lépéseket taglalja.
    A kiképzés folyamata igen összetett, hiszen az alapelvek ugyan fekete-fehérek, azok könnyen megfogalmazhatóak, de a pedagógia, a képzés folyamata nem az. Lovasként, lókiképzőként azonban mégiscsak szükség van egyfajta vezérfonalra, ami általános útmutatóként szolgál és ami minden egyes ló képzése során alkalmazható.
    A könyv mindebbe látványos képekkel vezeti be az olvasót, forgatása – az első és második kötethez hasonlóan - nem csak a lovasoknak, de szüleiknek, barátaiknak, családtagjaiknak is informatív olvasmány. Egyszerű szövegezése, tőszövegének rövidsége, a tőszöveg részletes magyarázatai akár a lókiképzésben szerény gyakorlattal rendelkező olvasó számára is lehetővé teszi a képzés logikájának megértését.


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287