Tizenöt mondat Dr.Göblyös István

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Tizenöt mondat Dr.Göblyös István
 • Tizenöt mondat Dr.Göblyös István

  Cikkszám: 100-9789-746

  Ára: 9 950 Ft / db


  Az Egyensúly, elengedettség, egyenesség című első kötet folytatása

  Az ország egyik elismert lókiképzője, dr. Gőblyös István, második könyvében, könnyen megérthető formában foglalja össze a lókiképzés legfontosabb alapelveit.

  A Tizenöt mondat az Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség című könyv folytatása. Míg az első könyv a lókiképzés alapfogalmait foglalja össze, hogy az olvasóknak helyes elképzelésük alakuljon ki a lóval való foglalkozás egyes kérdéseiről, addig jelen második kötet azt az alapállást, azt az alapszemléletet segíti kifejleszteni, ami a helyes lókiképzés során elengedhetetlen.

  A lókiképzés alapelveinek ismerete a ló képzettségének minősítéséhez, elfogultságtól mentes értékeléséhez adnak támpontokat, fogódzkodót. Segítséget ad a kiképzés egyes lépéseinek megtervezésére, megvalósítására, a kiképzés során adódó problémák azonosítására, kijavításukra, akár a lovas számára ismeretlen, még meg nem tapasztalt helyzetekben is. Az alapelvek ismerete nélkül lehetetlen a lókiképzés, azok ismeretével viszont a csúcsokig el lehet jutni.

  A könyv a lókiképzés alapelveinek ismereteibe könnyen követhető módon, látványos képekkel vezeti be az olvasót, forgatása – az első kötethez hasonlóan – nem csak a lovasoknak, hanem szüleiknek, barátaiknak, családtagjaiknak is ajánlott, hogy jobban megértsék barátaik, családtagjaik szenvedélyét, vagy csupán gyönyörködjenek a kiadvány páratlan lovas fotóiban.

  Más néven: 15 mondat


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
  K-P: 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  Vasárnap: Szünnap
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287