Lord a nyári fekete

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaLord a nyári fekete
  • Lord a nyári fekete

    Cikkszám: 100-5009-000

    Ára: 3 990 Ft / db


    Lord régi otthonából, az állatkertből egy lovardába kerül, ahol új barátokat szerez, mindenféle kalandokba keveredik, és végül még egy nagy versenyen is részt vesz.
    Ha szereted az állatokat, ha érdekel a lovaglás, ha tudni szeretnéd, milyen az élet egy lovardában, biztos tetszeni fog neked ez a könyv!

    Árvai M. Tekla (1956) közgazdászként és jogászként sosem gondolta volna, hogy a lovak felé sodorja az élet. De kétgyermekes anyaként, amikor a lányai lovagolni szerettek volna, váratlanul ő is a nyeregben találta magát. Azóta a lovak közelsége segíti abban, hogy úton legyen: először önmagához, aztán a hétköznapokhoz, végül az íráshoz is a lovak által került közel. 2020 óta a Péterfy Akadémia hallgatója, és a Felhő Café folyóirat rendszeres szerzője.

    Első mesekönyvében is az ember és a lovak különleges kapcsolatát kutatja, a tőle megszokott nyelvi szépséggel és fordulatokkal, egyéni nézőpontból.


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287