Gyógynövények lovaknak,kutyáknak és macskáknak

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaGyógynövények lovaknak,kutyáknak és macskáknak
  • Gyógynövények lovaknak,kutyáknak és macskáknak

    Cikkszám: 100-5903-000

    Ára: 27 160 Ft / db


    Fontos, hogy a gyógynövényeket és az illóolajokat hatékonyan és biztonságosan, a mellékhatások, az ellenjavallatok, az esetleges  gyógyszer–gyógynövény interakciók, az életkori sajátosságok és a különleges helyzetek (pl. doppingvizsgálat lehetősége, ménesi  körülmények, vemhesség és laktáció) figyelembevételével alkalmazzuk!

    A kiadvány a gyógynövények és az illóolajok “sötét oldalát” is részletesen bemutatja, hogy letisztulhasson a ma még zavarosnak tűnő kép a kutyák, macskák és lovak gyógynövényes és illóolajos kezelésével kapcsolatban.

    Minden fejezet egy 2-5 oldalas szöveges részből és egy teljes oldalas, egyedi készítésű infografikából áll (összesen 36 db). A szöveg szakmailag részletes, ugyanakkor érthető és olvasmányos. Némi biológiai háttértudást igényel a megértése. Az infografikus ábrák egyedülálló módon dolgozzák fel a szöveges részeket, összefoglalva azok tartalmát, megkönnyítve ezzel a téma  áttekintését és megértését.

    Marton Zsófia:
    „Azoknak az állatszerető embereknek és állatokkal foglalkozó szakembereknek ajánlom a könyvet, akik gyógynövényekkel vagy  illóolajokkal bármilyen formában kezelik saját kutyájukat, macskájukat vagy lovukat, illetve a hozzájuk forduló állattartók állatait. Ide  értve a klasszikus fito- és aromaterápiát, valamint a gyógynövényes/illóolajos takarmányok (müzlik, nyalókák, kiegészítők) etetését  egyaránt.

    Különösen ajánlom azoknak a közép- és felsőoktatásban tanulóknak, akik tanulmányaik során érintik a könyvben részletezett témákat. 
    Számukra a szöveges rész hiteles forrást jelenthet, és a könyvben megjelenő precíz, átfogó szemlélet segítséget nyújthat a további  szakmai források felkutatásában, a témához megfelelő gondolkodásmód kialakításában.

    Ajánlom állatorvosoknak és asszisztenseiknek, hiszen az állattartók jelentős része ma már alkalmaz természetes gyógymódot  kedvencének vagy lovának, azonban a hiányzó háttértudás megnehezíti a hatékony és legfőképpen biztonságos terápiát. Ebben az  állatorvos nagy segítséget nyújthat a pácienseknek, valamint saját kezeléseinek hatékonyságát is fokozhatja a fito- és aromaterápia megfelelő alkalmazásával.”


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287