Pharmaka Original jutalomfalat

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaPharmaka Original jutalomfalat
 • Pharmaka Original jutalomfalat

  Cikkszám: 320-0013-010

  Ára: 2 320 Ft / csom

  Méret


  LEKKERWÜRFEL ®

  Tökéletes jutalomfalat cukor helyett. Értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, és más természetes összetevőkkel dúsított finomság lovaknak és póniknak. Állati eredetű nyersanyagoktól és GMO-tól mentes.

  A LEKKERWÜRFEL a legrégebbi Horse Fitform termék. 1970 óta folyamatosan figyelemmel kísérjük a lovak takarmányozásában és a modern, rendkívül hatékony összetevők kifejlesztésében bekövetkezett változásokat, hogy megtaláljuk a legjobb receptúrát a ló számára.

  Akár a kiegyensúlyozott vitamin- vagy ásványi keverék, a szőlőmag liszt hozzáadása a szabad gyökök elleni küzdelemhez, vagy inulin a jobb emésztéshez, az igazi gyümölcsök és fűszernövények használata ízek és színezékek helyett, vagy egyszerűen a bonyolult sajtolási folyamat, amely által a LEKKERWÜRFEL a ropogós harapás és rágás élményét adja a lónak - azt akarjuk, hogy Ön tiszta lelkiismerettel a legjobb jutalmat adja a lovának. Préseléssel és gyengéd hőkezeléssel biztosítjuk a LEKKERWÜRFEL "természetes" konzerválását.

  thv+35


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
  K-P: 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  Vasárnap: Szünnap
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287