Stübben Golden Wings 4:1 betétes zabla

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaStübben Golden Wings 4:1 betétes zabla
 • Stübben Golden Wings 4:1 betétes zabla

  Cikkszám: 201-2260-125

  Ára: 31 600 Ft / db


  4 az 1ben betétes réz zabla, hajlított réz korongokkal.

  A zablakarikában található plusz szemek segítségével többféle csatolási módot választhatunk, aszerint, hogy melyik a leghatékonyabb az egyes lovak részére. Speciális pofaszíjjal akár mosolygó(gag)zablaként funkcionál.

  Egyesíti magában több zabla előnyeit, mivel a zablakarika szabadon fordul, a szár hatása kevésbé direkt módon érvényesül, és a ló saját magának tudja igazítani a zabla fekvését a szájában, könnyeben elfogadva azt. Viszont a zablakarikán lévő korogok védik a ló szájszegletét a becsípődésrtől, ezen kívül javítják a ló irányíthatóságát, mert nagy felületen érintkeznek a ló fejével.

  A kétszer tört,vagy betétes zabla a ló nyelvére fekszik föl, előnye, hogy erősebb kéz esetén sem úgy csukódik  össze, mint a középen csuklós változat, így biztosan nem nyomja meg a szájpadlást. A nyelvükkel játszó lovaknak is ajánlott.

  A réz régóta használt anyag a zablagyártásban, mert a lovak szeretik az ízét, serkenti a nyálelválasztást , ezáltal a nyugodt szájtevékenységet és az elengedettség elérését segíti. 

  Póni méter is.


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
  K-P: 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  Vasárnap: Szünnap
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287