Stübben "Präzision" Esay Control D zabla

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaStübben "Präzision" Esay Control D zabla
 • Stübben "Präzision" Esay Control D zabla

  Cikkszám: 201-2254-125

  Ára: 44 990 Ft / db

  Méret


  Kétszer tört Easy Control tömör D zabla, kétféle pofaszíj csatolási lehetőséggel.

  Hagyományosan, a D karikára csatolva a zabla elforoghat a ló szájában, de a karikán kialakított szembe csatolva a ló nem tudja magának állítani a zabla szögét, emiatt került kialakításra az anatómiailag  ívelt szájrész.

  Újítás ezen kívül az is, hogy a speciálisan kialakított D karikák nem hajthatók be egészen a szájrész felé, ezáltal segíti a lovat a szűk fordulók során egyensúlyban maradni. A "D" forma karikák nagyobb felületen érintkeznek a ló fejével, ezért a lovas irányító befolyása nagyobb, mint egyszerű csikózablával. Stabilabb a ló szájában a zabla helyzete, a lovas nem tudja keresztülhúzni a ló száján.

  Kétszer tört D zabla, ami nem egyszerűen betétes, hanem sokkal több annál!

    A ló szájában nincsenek fogak azon a területen ahova a zabla kerül. A zablán megjelenő esetleges karcolások, kopások, harapásnyomok a helytelenül használt zabla eredményei lehetnek, valamint olyan esetekben fordulhat elő, ha a ló ráharap a zablára a ki- és behelyezéskor, vagy ha a ló fogazata eltérő a normálistól. Csak a rendeltetésszerűen használt, gyárilag hibás termékekre vonatkozik a garancia.

  Amikor a ló ráfeszül, ellenáll a segítségeknek, akkor érvényesül az emelő hatás, mert ez a zabla nem tud összecsukódni. Ehelyett kiegyenesedik mereven a ló szájában, és amikor újra átengedővé válik a ló, a zabla megint puhán, mozgékonyan reagál. Ez egyfajta automatikus korrekciót eredményezhet, amint a ló rájön, hogy tőle függ ez a változás a zabla hatásában. 


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
  K-P: 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  Vasárnap: Szünnap
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287