Stübben Hybrid Cross Country hátsó ínvédő fekete

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
StübbenStübben Hybrid Cross Country hátsó ínvédő fekete
  • Stübben Hybrid Cross Country hátsó ínvédő fekete

    Cikkszám: 751-4629-002

    Ára: 46 990 Ft / pár

    Méret


    A kihívást jelentő terepviszonyokra kifejlesztett XC Hybrid Boots kiemelkedő védelmet és maximális rugalmasságot kínál lovának a hátsó lábakon.

    Az XC Boots háromrétegű kialakítása hatékony ütéselnyelést biztosít az ütközési zónákban az innovatív XRD technológiának köszönhetően, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa ló inak számára. Ez elnyeli az ütési erő akár 90%-át.

    Az optimális hőszabályozás és szellőzés érdekében az XC Hybrid Boots 360 fokban perforált anyaggal van felszerelve. Ez biztosítja a hatékony levegőkeringést és megakadályozza a túlmelegedést, hűvösen tartja ló lábait intenzív edzések során is.

    A három tépőzáras rögzítő közepe biztosítja a stabilitást és a tökéletes illeszkedést, míg a neoprén mentes, csúszásmentes anyag a csizmában biztos tartást biztosít, és megakadályozza a súrlódást vagy a súrlódást.

    A külső védőburkolat rendkívül kopásálló, és még a legkeményebb körülmények között is tartós. Ezenkívül a védőhéjon van egy kivágás, amely rugalmassá teszi a csizmát és támogatja a ló természetes mozgását. Ez biztosítja az optimális illeszkedést és a korlátlan mozgásszabadságot.

    Az XC Hybrid Boots ultrakönnyű és rendkívül könnyen kezelhető. Mosógépben akár 30 fokon is gond nélkül moshatók, de szárítógépben nem alkalmasak.

    Méret:
    M: 155cm-nél alacsonyabb lovaknak
    L: 156cm-nél magassabb lovakak

    fekete


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287