Stiefel RP1 Insekten Stop rovarriasztó spray 500ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Stiefel RP1 Insekten Stop rovarriasztó spray 500ml
 • Stiefel RP1 Insekten Stop rovarriasztó spray 500ml

  Cikkszám: 312-7801-005

  Ára: 9 670 Ft / db


  Stiefel RP1 rovarriasztó - bevált, nagy hatékonyságú rovarriasztó a biocid rendelet szerinti aktív lótetű- és kullancsvédelemmel. A Saltidin® (Icaridin) hatóanyag több órán át tartó védelmet biztosít.

  Az Icaridin, a Stiefel által az RP1 termékekben használt hatóanyag, az ember számára szinte szagtalan, és nincs olyan szaga, amely az emberek vagy a lovak számára kellemetlen lenne. A rovarok azonban megérzik a repellert, és elriasztja őket. Az RP1 szőrre történő felvitele után az anyag illékony tulajdonságainak köszönhetően a hatóanyagból egy vékony, védő felhő képződik, amely akár több órán keresztül is megmaradhat. Az Icaridin hatóanyag nagyon bőrbarát, és a lovas számára is használható. Nagyon fontos, hogy a repellens szereket helyesen és az egész területre kell alkalmazni - a maximális előny minimális fogyasztás mellett a spray és a gél kombinálásával érhető el. A spray-t felülről, nagy területekre használjuk, míg a gélt célzottan a has alatt és a szem körüli érzékeny részeken alkalmazzuk. Zajérzékeny lovak számára is alkalmas. A Stiefel RP1 számos tesztdíjat nyert és minőségi pecsétet kapott.

  Alkalmazás:
  Körülbelül 25 cm távolságból vékonyan permetezze a szőrzetre. Érzékeny lovaknál kendővel vigye fel, vagy alternatívaként használja az RP1 gélt. A lovasoknak az RP1-et vékonyan kell felvinniük a bőrre. Ne alkalmazza az érzékeny testrészekre (szem, fül, orrlyukak és nyálkahártya). Az aktív védelem azonnal megkezdődik. Pumpás spray a rovarok elleni védelemhez Icaridinnel (Saltidin).

  Megjegyzések:
  A biocideket takarékosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Tartsa szorosan zárva a tartályt. Kisgyermekek számára elérhetetlen helyen tárolja. Ne alkalmazza a nyereg vagy a ruházat alatt. Ne permetezze a sérült bőrre. Csak jól szellőző helyen használja, ne lélegezze be az aeroszolt. Lenyelés után forduljon orvoshoz, mutassa be a csomagolást és a címkét. Kizárólag külsőleges alkalmazásra.

  500ml


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
  K-P: 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  Vasárnap: Szünnap
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287