Pharmaka Clac rovarriasztó 1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska

Pharmaka Clac rovarriasztó 1L

Cikkszám: 330-0003-010

Ára: 12 980 Ft / db


Rovarriasztó spray

A CLAC spray modern hatóanyagaival és a természetes levendulaolajjal távol tartja lovától a legyeket, böglyöket, kullancsokat és a többi csípős rovart.

A válogatott összetevők védik és ápolják a ló bőrét és szőrzetét. A CLAC rovarriasztó spray egy biztonságos védőszer, amely közvetlenül használható a lovakra. Az innovatív hatóanyag megbízhatóan elűzi a legyeket, böglyöket és más csípős rovarokat, és lehetővé teszi lovának a nyugodt, zavartalan legelést és kilovaglást, valamint légymentes, koncentrált sportélményt biztosít! Ön is jobban élvezheti a lovaglást!

Használati utasítás: A CLAC Lotion langyos vízben 1: 5 arányban hígítható (200 ml CLAC + 1000 ml víz). A hígítás rétegképződést eredményezhet, amely nem befolyásolja a minőséget, és erőteljes rázással megszűnik. Használat előtt alaposan rázzuk fel! Fújja be a szőrzetet, majd ruhával vagy szivaccsal oszlassa el. Először a száliránnyal szemben, majd a száliránnyal megegyezően dörzsöljük be a szőrzetbe.

100 g-ot tartalmaz: 5 g ikaridin, 0,2 g lavandinolaj.

Megjegyzés: Levendulaolajat tartalmaz. Allergiás reakciókat okozhat. Kerülje a felhasználó és a ló szemével és nyálkahártyáival való érintkezést! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. A biocidok biztonságosan használatához - először mindig olvassa el a használati utasítást.

Gyermekektől elzárva tartandó!

1 l

Törékeny


Kapcsolat
Nagy Lovas Kft
Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
E-mail:
Tel: 06-70-333-2283
Vevőszolgálat
Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
K-P: 10-18h
Szombaton: 9-13h
Vasárnap: Szünnap
E-mail:
Tel: 06-70-333-2287