Pharmaka Clac rovarriasztó 0,5l

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska

Pharmaka Clac rovarriasztó 0,5l

Cikkszám: 330-0003-005

Ára: 6 930 Ft / db


Rovarriasztó spray

A CLAC spray modern hatóanyagaival és a természetes levendulaolajjal távol tartja lovától a legyeket, böglyöket, kullancsokat és a többi csípős rovart.

A válogatott összetevők védik és ápolják a ló bőrét és szőrzetét.

A CLAC rovarriasztó spray egy biztonságos védőszer, amely hígítatlanul is használható a lovakra. Az innovatív hatóanyag megbízhatóan elűzi a legyeket, böglyöket és más csípős rovarokat, és lehetővé teszi lovának a nyugodt, zavartalan legelést és kilovaglást, valamint légymentes, koncentrált sportélményt biztosít! Ön is jobban élvezheti a lovaglást!

Fújja be a szőrzetet, majd ruhával vagy szivaccsal oszlassa el. Először a száliránnyal szemben, majd a száliránnyal megegyezően dörzsöljük be a szőrzetbe.

100 g-ot tartalmaz: 5 g ikaridin, 0,2 g lavandinolaj.

Megjegyzés: Levendulaolajat tartalmaz. Allergiás reakciókat okozhat. Kerülje a felhasználó és a ló szemével és nyálkahártyáival való érintkezést! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. A biocidok biztonságosan használatához - először mindig olvassa el a használati utasítást.

Gyermekektől elzárva tartandó!

0,5 l

Törékeny


Kapcsolat
Nagy Lovas Kft
Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
E-mail:
Tel: 06-70-333-2283
Vevőszolgálat
Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
K-P: 10-18h
Szombaton: 9-13h
Vasárnap: Szünnap
E-mail:
Tel: 06-70-333-2287