Officinalis Protective kíméletes rovarriasztó

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaOfficinalis Protective kíméletes rovarriasztó
  • Officinalis Protective kíméletes rovarriasztó

    Cikkszám: 308-1536-010

    Ára: 11 560 Ft / db


    Egy új készítmény, melynek köszönhetően a spray a hajhoz és a bőrhöz tapad, beleolvad a bőr zsíros kutikulájába, és hosszú órákon át olyan illatot bocsát ki, amely a rovarok számára nem kívánatos. Ez egy TERMÉSZETES kozmetikum az OFFICINALIS farmon termesztett ORGANIC levendulából.

    Július hónapban aktív hatóanyagokban gazdag kivonatokat állítunk elő friss levendula virágokkal, melyeket biotermesztéssel termelünk.

    A spray mikrogél formájú, természetes és nagyon tartós illatú. A spray és a gél 90%-ban aktív levendula kivonatot tartalmaz.

    100% bio levendula, azonnali hatás

    AKTÍV KIVONATOK: lavandula angustifolia virágvíz, melia azadirachta magolaj, peg-7 gliceril-kókusz, fenoxietanol, benzil-alkohol, rosmarinus officinalis olaj, xantángumi, lavandula angustifolia olaj, linalool, pelargonium citrom olaj monene , citrál.

    Használata: Alkalmazás előtt alaposan rázzuk fel. Permetezzen a lótól 30 cm-es távolságból, ügyelve arra, hogy a termék ne érintkezzen a ló szemével és nyálkahártyájával. Ha a ló nagyon izzad, ismételje meg a műveletet.

    FIGYELMEZTETÉSEK:
    Tartalmaz: Linalool, Geraniol, Citronellol és Eukaliptol. Allergiás reakciót válthat ki.

    1000ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287