Zselépárna Acavallo Gel 1/2 bárányszőr L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Zselépárna Acavallo Gel 1/2 bárányszőr L
  • Zselépárna Acavallo Gel 1/2 bárányszőr L

    Cikkszám: 749-1820-004

    Ára: 72 990 Ft / db


    Az Acavallo Classic Gel-Pad báránybőr éllel és Dry-Lex-szel ötvözi az Acavallo Gel-Pads csúszásgátló és ütéscsillapító tulajdonságait a Dry-Lex légáteresztő tulajdonságaival. Az öntött gél, amelyből készült, vastagabbá teszi, mint egy hagyományos betét, de garantálja a kettős célt:  mind csúszásmentes, mind ütéselnyelő.

    A Dry-Lex olyan anyag, amely a hidrofób és hidrofil szálakat ötvözi az iparágban egyedülálló kompozit szerkezetben. A belső réteg száraz marad, míg a külső réteg az izzadság mikrotárolójaként működik, és a nedvesség szó szerint elpárolog. A Dry-Lex szöveteket a természet munkájának támogatására tervezték.

    A kárpitot részben Acavallo báránybőr borítja, ez egy természetes anyag, amely nem okoz allergiát, nagyon puha és finom, és tökéletes a kidörzsölődés, horzsolás és hólyagosodás megelőzésére. A báránybőr előnyei a géllel kombinálva lehetővé teszik, hogy a hagyományos Acavallo gél párnák esztétikai szempontból jelentősen kiemelkedjenek.

    Az Acavallo® Classic gél hipoallergén, nem mérgező és nem reagál negatívan a bőrrel érintkezve, olyan tulajdonságokkal, amelyek lehetővé teszik a párna közvetlen érintkezését a bőrrel.
    A gél vágható, majd szükség esetén minden típusú nyereghez igazítható.


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287