Pharmaka Pedocan pataerősítő balzsam

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaPharmaka Pedocan pataerősítő balzsam
  • Pharmaka Pedocan pataerősítő balzsam

    Cikkszám: 350-0009-005

    Ára: 3 760 Ft / db

    Méret


    A PEDOCAN pataerősítő balzsam elengedhetetlen a rendszeres pataápoláshoz és hogy megelőzzük a pata kiszáradását, kirepedezését.

    Természetes módon erősít és táplál, megakadályozza a fertőzéseket. A nem megfelelő ápolás gyulladáshoz vezet, a célzott gondozás megőrzi egészségesen és ellenállóvá teszi a patát. A kiváló minőségű olajok és viaszok értékes természetes összetevői révén élénkítő hatást fejtenek ki. A pata pórusai nem tömődnek el, ellenben a felszívódás gyors és mélyreható.

    A balzsam elősegíti a növekedést, rugalmasságot biztosít, véd a kiszáradástól és a töredezéstől.

    Használata: tisztítsa meg patát, patakefével vigye fel a PEDOCAN-t.  Masszírozza be a pata felső részén, 3 cm-rel a szőrvonal felett. Ezután kezelje az egész patát belül és kívül. Ha a talp puha vagy kemény része túl száraz, dörzsöljön bele egy kis balzsamot és fedje le. Mindennapos használat mellett már egy hét után javulás mutatkozik.

    Összetevők: Natív repceolaj, természetes viaszkeverék, örökzöld olaj, babérolaj, jojobaolaj, avokádóolaj, fényezők, szinezékek.

    Vigyázat: Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést! Csak állatoknak!


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287