Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv Francia nyelv Orosz nyelv
Lovasfelszerelés, lószerszám, lovasruházat, webáruház.
Ügyfélszolgálat: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
Guiness rekord
"30 év a lovasok, a lovassport szolgálatában"

Cégünk a Nagy Lovas Kft. családi vállalkozásként üzemel, ló és lovasfelszerelések gyártásával, kis és nagykereskedelmmel foglalkozunk. Termékeinket üzleteinkben személyesen, illetve a WEBSHOPUNKON keresztül megvásárolhatják.
Nagy Lovas Szakáruház:  
Keszthelyi üzletünk: Gyártó üzemünk:
Ez a weblap Adobe Flash elemeket tartalmaz!
Használatukhoz Flash Player-re van szükség!

Célunk a lovasok és lovak ellátása lovasfelszerelésekkel a lehető legszélesebb választékban.
Széles áruválasztékunkat bizonyítja a több mint 5800 féle árucikk.
Saját bőrüzemünkben előállított lószerszámainkat a világ több mint 40 országban ismerik és megelégedéssel használják. Termékeinket a magas minőség és elérhető ár jellemzi. A megrendelő igénye szerint a lószerszámokat méretre, egyedi elképzeléseknek megfelelően is legyártjuk.
Varrodánkból kerülnek ki a legújabb trendnek és kényelemnek megfelelően Domingo márkanevű lovas ruházati termékek, valamint a lovaknak szükséges textil termékek, egységes felszerelések, csapatoknak akár méretre is.
Az általunk gyártott termékek mellett más hazai valamint neves külföldi gyártók termékeit is forgalmazzuk.
Termékeinkkel rendszeresen megjelenünk a külföldi piacokon is a különböző lovas vásárok, kiállítások alkalmával. Cégünk évek óta támogatja a magyar lovassport kiválóságait.
Az évek során nem csak a hazai lovas élet egyik legmeghatározóbb szolgáltatói, hanem nemzetközileg is jól ismert, sikeres és keresett forgalmazók lettünk. Termékeink versenyképességét a folyamatosan bővülő viszonteladói hálózat is bizonyítja.

Győzödjön meg mindezekről, keressen fel minket személyesen üzleteinkben, várjuk szeretettel! Amennyiben nem tud meglátogatni minket, úgy lehetősége van a WEBSHOP internetes áruházunkban termékeinket megvásárolni.
Reméljük Ön is elégedett lesz kínálatunkkal és rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.

Nagy Lovas Kft.
Video Töltse le bemutatkozó videónkat!
Jobb klikk a képre, majd Cél mentése más néven.

Guiness rekord

Egy ilyen nagy múltú társaság életébe sok minden belefér, még egy Guinnes rekord is, főleg ha ez a cég szakmai tudását bizonyítja. A Kft. elkészítette a világ legnagyobb focilabdáját, ami pontos mása egy igazinak.

Egy ilyen nagy múltú társaság életébe sok minden belefér, még egy Guinnes rekord is, főleg ha ez a cég szakmai tudását bizonyítja. A Kft. elkészítette a világ legnagyobb focilabdáját, ami pontos mása egy igazinak.