Beállítás kezdőlapnak
Váltás magyar nyelvreDeutschFranceEnglishRussian

BELÉPÉS

  Regisztráció

Email

Kedvencekhez

Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv Francia nyelv Orosz nyelv
Lovasfelszerelés, lószerszám, lovasruházat, webáruház.
Ügyfélszolgálat: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
 

Keszthelyi lovasbolt

 

KESZTHELYEN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÜKREHa a Balatonnál tölti szabadságát a megannyi nevezetesség, látnivaló mellett látogassa meg keszthelyi lovasboltunkat is!LOVASBOLTUNK pontos címe:

8360 - Keszthely, Rákóczi tér 9. Tel:06-70-333-2297 

NYITVA TARTÁS:

HÉTKÖZNAP MUNKANAPOKON 9-17H

SZOMBATON:9-13HEmail: keszthely@nagylovas.hu

Szeretettel várjuk Önöket!

Megközelíthetőség:

GPS KOORDINÁTÁK:

N= 46.7694

E= 17.2465Az üzlet a Keszthely Plázával szemben található.

Megközelíthetősége a keszthelyi Lovasfelszerelések Boltjának: 8360 Keszthely, Rákóczi tér 9.

Keszthely Plázával, illetve a TAXI-állomással szemben, a Rákóczi térbe torkollik a Bem József utca (egyirányú), a Szalasztó utca (egyirányú) és a Rákóczi út.

Figyelem változás! 

Balalatonfüred irányból a 2012. május óta érvényben levő forgalmi változás miatt a Tapolcai út végén a lámpákon át balra  illetve az első lehetőségnél jobbra behajtva a Skála közbe érkezünk, nagy parkolón áthaladva Rákóczi utcába jobbra be lehet hajtani és így lehet eljutni autóval a Rákóczi térre.  Alsópáhok (Zalaegerszeg) irányából a lámpákon egyenesen áthaladva a Georgikon utcán és a Szalasztó utcán át közelíti meg legkönnyebben üzletünket.

Balatonszentgyörgy (Budapest) irányból két lehetőség van, vagy a Bercsényi utat választja és a Bercsényi-Georgikon-Pál lámpás kereszteződésénél jobbra a Georgikon utcán és a Szalasztó utcán haladva éri el az üzletet.

A második alternatíva, hogy  a Kossuth utcából a Mártírok utcába jobbra (Balaton Múzeumnál) elfordulva   Buszmegálló, Vasútállomás előtt elhaladva a Kazinczy utcán át balra a második utcába, a Rákóczi utcába behajtva, a Rákóczi utca legvégén jobbra elkanyarodva éri el a Rákóczi teret.  

Fizetős parkolási lehetőségek az üzlet előtt, Keszthely Pláza előtt vagy a Szalasztó utca végén lévő nagy parkolóban vagy a Morzsázó Reál Élelmiszerbolt előtt lehetséges.

Egy órás ingyenes parkolásra a piac parkolájában van mód, megközelíthető az Unterberg utcából. A Rákóczi téri Gyógyszertár mögötti parkolóban,vagy az üzlet melletti Gelencsér utcában határozatlan időre ingyenes a parkolás.

Navigációs rendszerrel a pontos GPS koordináták segítségével üzletünkhöz talál

Vissza

2013 november 09 00:00:00