Beállítás kezdőlapnak
Váltás magyar nyelvreDeutschFranceEnglishRussian

BELÉPÉS

  Regisztráció

Email

Kedvencekhez

Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv Francia nyelv Orosz nyelv
Lovasfelszerelés, lószerszám, lovasruházat, webáruház.
Ügyfélszolgálat: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
 

I. Nyílt Lovasíjász VB.

 A Nemzetközi Lovasíjász Szövetség (International Horseback Archery Alliance - IHAA) 2017. évi döntésének köszönhetően a Magyar Lovasíjász Akadémia SE. lehetőséget kapott arra, hogy 2018-ban megrendezze az I. Nyílt Lovasíjász Világbajnokságot Pomázon, a Magyar Vár Táborban.


A verseny megrendezésére való felkérésben meghatározó szerepe volt az általunk 2017 májusában, Pomázon megrendezett Grand Prix (Európa-bajnoki) futamnak, amelyen 12 ország 51 versenyzője vett részt. Az Európa-bajnokság megrendezésének szakmai színvonala, a szívélyes vendéglátás, a jól képzett lóállomány és a helyszín adottságai a Nemzetközi Lovasíjász Szövetség (IHAA), a versenyzők, a teljes lovasíjász világ elismerését kivívta.


A 2017. évi Lovasíjász Európa-bajnoki futam sikere garancia arra, hogy sikeresen meg tudjuk rendezni az I. Nyílt Lovasíjász Világbajnokságot 2018 júliusában.


A 2018. július 3-8-ig tartó világbajnokságra a világ 34 országából 136 versenyzőt fogadunk és látunk vendégül Pomázon, a Magyar Vár Táborban. A versenyzők és kísérőik 6 napot töltenek hazánkban Pomázon, a Majdán-fennsík 25 ha-os, különleges természeti adottságokkal rendelkező területén. A három lovasíjász versenystílusnak (magyar, lengyel, koreai) megfelelően 3 lovasíjász pálya áll majd rendelkezésre, és 60 képzett lovasíjász lóval biztosítjuk a verseny zavartalan lebonyolítását. Gondoskodunk a vendégek szállásáról, étkezéséről és egyéb, az ilyen alkalmakhoz, illetve sportrendezvényekhez nélkülözhetetlen szükségleteiről.Bővebb információ a http://www.haowc.info honlapon található.

Vissza

2018 június 20 00:00:00